Ontstaan door passie voor
motorvoertuigen

We Select Automotive

Voor betrouwbare occasions met garantie!

We Select Automotive is ontstaan door passie voor motorvoertuigen. We zijn een veelzijdig bedrijf, met medewerkers die liefde voor het vak hebben. Daarom adviseren wij u graag bij de aanschaf van een andere auto, maar wij kunnen u ook helpen met het zoeken naar uw droom auto!

Bij ons kunt u terecht voor Occasions. Dankzij onze ervaring in de autobranche kunnen we inspelen op uw wensen en eisen. En met onze service, bieden we u de kwaliteit die u van ons verwacht.

Op deze site vindt u meer informatie over de diensten en producten die wij leveren. Zo kunt u alle occasions bekijken die we op dit moment aanbieden. Staat de auto die u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag op zoek naar de auto die bij u past.

Bij ons kunt u er dan ook vanuit gaan dat wij enkel tevreden zijn als u dat ook bent! 

 

U kunt ervan uitgaan dat:

Al onze auto’s een kloppende kilometerstand hebben

Wij enkel auto’s verkopen welke aan strenge kwaliteitseisen voldoen

De juiste bouwjaren altijd vermeld worden

✓ U een eerlijk en gedegen aankoopadvies van ons krijgt

Onze afspraken waar worden gemaakt

Betrouwbaarheid

We Select Automotive vindt het belangrijk om op betrouwbare wijze zaken te doen met haar leveranciers en afnemers. Dit betekent onder andere dat wij actief onze transacties beoordelen in het kader van de WWFT en de voorkeur geven aan betalingen per bank. In voorkomende gevallen verrichten wij cliëntonderzoek indien dit op grond van de WWFT benodigd is.

Ruime Voorraad

Dagelijks komen er nieuwe auto’s binnen. Bij We Select Automotive staat een ruime keuze aan auto`s van diverse merken bouwjaren en prijsklassen op voorraad.

Gekende Kwaliteit

Elke auto wordt getest en op kilometerstand en schade gecontroleerd voor inruil zodat evt. grote gebreken of onjuiste km-standen kunnen worden uitgesloten. Dit noemen we “gekende kwaliteit”.

Snel Wisselend

Onze snel wisselende voorraad kunt u naast onze website ook aantreffen op de diverse occasionsites.

Scherp Geprijsd

Onze prijzen zijn niet alleen gebaseerd op de kenmerken van het voertuig, zoals merk, type en bouwjaar. Wij testen elk voertuig uitgebreid en nemen de resultaten mee in de prijsbepaling.

We Select Automotive biedt een gevarieerd aanbod van occasions van Volkswagen, Audi, BMW, Peugeot en alle andere merken.